Facebook: Bar Stars Instagram: Bar Stars Email: Bar Stars Barmanskké kurzy, barmanský catering

Blíží se Rumfest 2016

v sobotu 7. května se bude konat v pořadí již třetí ročník Rumfestu – oslavy pravého třtinového rumu. Organizátorem akce je magazín Barlife, který jednou za dva měsíce přináší zajímavé čtení především z oblasti nápojové gastronomie a mixologie. Zdrojem vzdělávání, inspirace a zábavy je už od roku 2004.

Rumfest 2016 se bude konat na Novoměstské radnici, Karlovo náměstí 1/23, Praha 2, a to od 13 do 22 hodin. Těšit se můžete na více než sto značek rumu z celého světa, latinskoamerickou hudbu a vybrané speciality nejen karibské kuchyně.

Akce je určena pro odbornou i širokou veřejnost. Připravuje se také ochutnávka rumů za skvělé ceny. Jeden degustační panák pořídíte již od přátelských 15 Kč. Platit budete přímo na baru, kde si můžete zakoupit také láhev vybraného rumu.

Už týden před začátkem Rumfestu bude možné na vybraných barech ochutnat plato se speciálními rumy nebo vybrané rumové koktejly. Během Rumfestu se pak budete moci zúčastnit barmanských soutěží a také seminářů. Registrace není nutná, stačí se včas dostavit na místo konání.

Pokud vás akce zaujala a zajímá vás, kde je možné zakoupit vstupenky, doporučujeme pečlivě sledovat facebookové stránky, kde se dozvíte více. Jak se navíc dočtete na oficiálních webových stránkách, předplatitelé magazínu Barlife mají vstup na Rumfest úplně zdarma. Na akci je samozřejmě povolen vstup pouze osobám starším 18 let.

Barlife je podle britské analytické společnosti nejlepší časopis o nápojích ve střední Evropě, proto si myslíme, že byste si Rumfest 2016 rozhodně neměli nechat ujít. Přejeme vám příjemnou zábavu.

Facebook: Bar Stars Instagram: Bar Stars Email: Bar Stars