Facebook: Bar Stars Instagram: Bar Stars Email: Bar Stars Barmanskké kurzy, barmanský catering

Bary z kanystru od Persi.cz

Česká firma, která vyrábí originální bary z certifikovaných armádních kanystrů. Jedná se o 100% ruční výrobu, která není vůbec snadná. Kanystr se musí ručně vyříznout a navrtat tak, aby mohl být později snýtován. Vše musí na milimetr sedět. Tím to ale nekončí. Každý kus se se ještě před finální kompletací musí odjehlit a přelakovat práškovou barvou. Jakmile je vše včetně pantů a uzávěrů nalakováno, musí se instalovat ohraná guma. Vnitřky barů jsou vypáleny na laseru, tak aby do sebe perfetkně zapadaly. Většinou se do nich dávají nerezové panáky, sklenice a také lahev alkoholu, která je uchycena pomocí suchého zipu.

Vnitřek kanystr baru je možné změnit. Některé mají magnetické otvíráky na lahve a do nějakých je možné uskladnit až 6 sklenic na whisky.

Finální výrobek vypadá fantasticky a hodí se i jako dekorace do garáže každého milovníka aut a motorek. Kanystrbar se totiž dá zavěsit na speciální úchytku, která jde dokoupit na eshopu www.persi.cz.

Vetšina barů v nabídce má na dvířkách originální malby různých motivů nejen z motorsportu.

Pokud hledáte ideální dárek pro milovníka motorkáře k výročí, kanystr z armádního baru bude určitě jedna z originálních alternativ.

Facebook: Bar Stars Instagram: Bar Stars Email: Bar Stars